Bowen,
terapia
care
te vindecă
în timp ce
te relaxezi.

https://galinazamfir.com/wp-content/uploads/2022/06/thomas-bowen-150x150.png

Terapia Bowen (Bowtech) a fost concepută în anii ’50, de Thomas Ambrose Bowen, în Geelong, satul Victoria – Australia. Deși Tom nu avea pregătire de specialitate în domeniul medicinii, a devenit un terapeut celebru, cu mai mult de 13.000 pacienți vindecați, în fiecare an.

Ce este terapia Bowen?

Terapia Bowen este un sistem dinamic de terapie pentru mușchi și țesut conjunctiv, sistem care revoluționează domeniul sănătății din lumea întreagă. Mișcările delicate aplicate țesuturilor moi, stimulează fluxul de energie, activând resursele proprii ale corpului pentru ca acesta să se poată vindeca singur. Terapia Bowen poate fi aplicată oricui, de la nou născuți până la persoane de vârstă înaintată și produce efecte durabile de înlăturare a durerii și disconfortului.

Bowtech echilibrează corpul în așa fel încât i se permite să se vindece singur.

https://galinazamfir.com/wp-content/uploads/2022/06/corp.jpg

Cum functioneaza terapia Bowen?

https://galinazamfir.com/wp-content/uploads/2022/06/cum-functioneaza-1.jpg
https://galinazamfir.com/wp-content/uploads/2022/06/cum-functioneaza-2.jpg

Terapia Bowen se bazeaza pe secretele FASCIEI, partea misterioasă a corpului care poate fi cauza principală a disconfortului tău.
Fascia este un țesut conjunctiv, care este materialul de ambalare al corpului. Învelește mușchii, oasele și articulațiile, ține organele împreună, susținând structura corpului și oferindu-ne forma. Fascia organizează, separă și asigură protecție și autonomie pentru mușchii și organele interne. Aceasta leagă aceste elemente separate și stabilește relații spațiale. Din punct de vedere chimic, colagenul din fascie este cel care îi permite să se schimbe.

Mișcările Bowen stimulează fascia și fibrele senzoriale ale sistemului nervos periferic. Aceasta încurajează organismul să se reechilibreze și să se reîntoarcă la starea naturală de sănătate. Proprioreceptorii asigură percepția asupra poziției și mișcării corpului, și se găsesc în țesutul conjunctiv, mușchi, tendoane, ligamente și fascie.

Metoda constă într-o serie de mișcări precise asupra unor puncte specifice ale corpului. Aceste mișcări sunt ușoare și pot fi făcute peste îmbrăcăminte. Între fiecare dintre seriile de mișcări se fac pauze frecvente, foarte importante pentru a da timp corpului să beneficieze de fiecare dintre ele. Această tehnică folosește mișcări pozitive care inițiază un flux de energie pozitivă și mișcări negative care izolează această energie pe suprafețe specifice. Pentru a face aceasta, terapeuții trebuie să-și dezvolte o sensibilitate deosebită în depistarea tensiunilor din țesuturi, pentru a sesiza corect existența celor mai subtile instabilități la nivelul acestora.

VEZI FILMELE DE MAI JOS PENTRU A DESCOPERI MAI MULT

video

Terapia BOWEN pentru sectorul Corporate, cu Galina Zamfir terapeut

video

Efectele poluării. Ce putem face? Galina Zamfir – terapeut Bowen

video

Terapia Bowen pentru seniori – Galina Zamfir, terapeut

video

Obezitatea tratată cu terapia BOWEN, cu Galina Zamfir – terapeut Bowen

video

Galina Zamfir – Rezultate personale cu terapia BOWEN

video

Cum se aplică terapia Bowen? Cu Galina Zamfir – terapeut Bowen

video

Bowen și povestea mea – Galina Zamfir, terapeut

video

Galina Zamfir -Terapeut Bowen. Ce este terapia Bowen și cum funcționează?
https://galinazamfir.com/wp-content/uploads/2022/06/img1.jpg
https://galinazamfir.com/wp-content/uploads/2022/06/img2.jpg
https://galinazamfir.com/wp-content/uploads/2022/06/img3.jpg
https://galinazamfir.com/wp-content/uploads/2022/06/img4.jpg