Sinziana D.

Am castigat informatii utile pentru un stil de hrana sanatos. Am invatat sa am rabdare, vointa si ambitie. Rezultate am avut cateva. Se putea mai bine dar nu am fost dedicata 100%. Am avut scapari, am facut exceptii si asta m a impiedicat pe parcurs. Am slabit 7 kg, mi am imbunatatit aspectul tenului, parului, am castigat un somn de calitate. Imi vor fi de folos toate informatiile obtinute. Pe unele le voi aplica in continuare pe altele le voi aplica periodic.

Are multe avantaje dar cred ca printre cele mai imporatante sunt recuperarea stimei de sine, a constientei de sine si a nevoilor, a realizari faptului ca traim intr o lume care ne vrea dependenti( zahar, produse alimetare si orice altceva care iti inhiba gandirea libera si vointa) pentru ca asa suntem foarte usor de manevrat, manipulat. Alt avantaj ar fi ca te invata cum sa mananci ptr a avre un organism sanatos, care sa functioneze asa cum trebuie. Chiar daca vremurile au evoluat si automat in ADN ul noatru s au produs schimbari care sa ne ajute sa ne adaptam acestor vremuri e impprtant sa nu fortam corpul sa lucreze mai mult decat trebuie. Cu energia aceea pe care o folosim sa digeram mancare grea mai bine o folosim ptr a ne oferi timp de calitate impreuna cu cei dragi sau timp ptr suflet.

Esti minunata asa cum esti. Se vede ca iubești ceea ce faci si esti foarte dedicata. Chiar daca ai un grup mare de participanti faci fata cu brio tuturor cerintelor si nu lasi pe nimwni sa se simta exclus sau sa abandoneze. Iti multumesc ptr suport, implicare si toata atentia acordata. Ne vedem curand.