Dana Sava

Despre program:
–  Genial: “da-i mai intai corpului ceea ce ii trebuie, inainte sa incepi sa tai ceea ce stim ca trebuie eliminat”
–  De asemenea, complet adevarat : “Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur, daca vrei sa ajungi departe, mergi impreuna.” Grupul ajuta tare mult.
–  Super organizare: etapele sunt foarte clare, gandite, explicate si se simte o evolutia naturala pe parcursul programului
–  Idelile nu sunt aberante. Gen keto diet: hai sa mancam o luna numai carne, sau la nutritionistul classic: hai sa cantarim firimiturile de paine, sau la raw vegani, hai sa mancam 200g de prajitura densa ca untul, cu 5 feluri de alune si seminte in ea. Din contra, mergem pe natural cat putem de mult, ceea ce pentru mine este cea mai normala idee pe care am auzit-o legata de o cura de foarte mult timp.
–  Stilul tau ajuta enorm. Ai o voce foarte suava si calda si astfel regulile programului nu par impuse. Ele sunt efectiv expuse in audio, exista acolo pentru noi, si puterea este in mainile noastre. (pe mine audio m-au ajutat f mult)
–  Esti mereu atenta la toate postarile si completezi mereu cu informatii excelente. Pe masura ce inaintam in program, gasesc tot mai multe info utile, cu care ma familiarizez pentru prima data. Iti multumesc pe aceasta cale pentru toata implicarea si dedicarea cu care organizezi progarmul!
In concluzie:
–  Ma bucur ca am intrat in program
–  Simt schimbari foarte clare: pofta de mancare e normala (nu turbata), articulatiile pe care le am super inflamate sunt mult mai ok, abdomenul e mult mai plat, digestia super lejera, energia este buna, in ciuda faptului ca nu mai beau cele 2 cafele extra strong pe care le faceam inainte
–  Multe aspecte legate de alimente imi erau deja cunoscute, dar am invatat si lucruri noi care mi s-au parut foarte interesante – ex. cetoza, desi auzisem de ea de la keto, niciodata nu am aprofundat subiectul (pt ca niciodata nu as fi urmat dieta keto clasica) si nu m-am gandit pana acum ca e in puterea noastra sa folosim cetoza ca pe o unealta de vindecare sau slabire.